Ventspilī oktobra beigās atkārtoti izsolīs apbūves tiesības zemes gabalam Kurzemes ielā Новости

Ventspilī oktobra beigās atkārtoti izsolīs apbūves tiesības zemes gabalam Kurzemes ielā

Вторник, 15 октября, 2024

Ventspils pašvaldības iestāde "Ventspils osta" šā gada 28.oktobrī atkārtoti izsolīs apbūves tiesības zemes gabalam Kurzemes ielā, Ventspilī, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsolē piedāvās apbūves tiesības uz Ventspils pašvaldībai piederoša neapbūvēta zemes gabala vienības 304 435 kvadrātmetru platībā Kurzemes ielā 83, Ventspilī.

Apbūves tiesības paredzēta saules paneļu un ar to saistīto inženierbūvju būvniecībai un lietošanai, alternatīvo degvielu ražošanai no saules parkā saražotās elektroenerģijas, elektrības ražošanai, kā arī tās uzglabāšanai un pārstrādei, vai viedās specializācijas jomas būvju būvniecībai un lietošanai.

Izsoles noteikumi nosaka, ka pretendentam līdz 2026.gada 31.jūlijam apbūves tiesību objektā jāizveido ne mazāk kā trīs jaunas darba vietas, kurās vidējā darba alga pārsniedz vidējo darba samaksu attiecīgajā tautsaimniecības nozarē Kurzemē un nav mazāka par vidējo darba samaksu valstī 2020.gadā. Tāpat līdz 2028.gada 31.decembrim jāveic nefinanšu investīcijas ne mazāk kā 10 700 000 eiro apmērā.

Pretendenti pieteikties izsolei var līdz šā gada 21.oktobrim, savukārt izsole notiks 28.oktobrī plkst.14 Ventspils domē, Jūras ielā 36, Ventspilī.

LETA jau ziņoja, ka iepriekšējā izsolē nepieteicās neviens pretendents, tādēļ izsole nenotika.

Reinis Neļķe @reinis_nelke
Kingspan Insulation pārdošanas vadītājs Latvijā
6 лет 1 месяц 13 дней на портале
Был онлайн 27 марта в 17:15
Строительный поисковик